Accommodatie

Een heerlijke vakantie in Overijssel….

Vakantiehuis Anthropod ligt op Vakantiepark ‘t Rheezerwold in de regio Hardenberg. Dit unieke Tiny House is absoluut een droom voor ieder kind. Want het vakantiehuisje is al een belevenis op zich maar ook je verblijf op het park.

Er is een binnen- en buitenzwembad, een interactieve voetbalmuur en interactief pannaveld, een visvijver, animatie, jeu de boules, een tennisbaan, een basketbalveld en ga zo maar door. En dan heb ik het nog niet over de omgeving gehad.

Want in de buurt van de Anthropod ligt Hardenberg waar je prima kunt winkelen in het moderne stadcentrum. Een pretpark bezoeken in de omgeving of met een kano de Vecht afvaren zijn ook zeker aanraders.

Maar er is ook een mogelijkheid om fietsen te huren zodat je kunt genieten van de prachtige natuur en karakteristieke boerderijen. Want de grens tussen Duitsland, het Vechtdal en Reestdal heeft een afwisselend landschap wat zich prima leent voor een avontuurlijke ontdekkingstocht.

Ze zeggen ook niet voor niets: Het Vechtdal is een ideale omgeving voor een heerlijke vakantie!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Overijssel

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?