Accommodatie

Uitzicht over de haven…

Appartement Scheveningen 22 is echt van alle gemakken voorzien. Vanaf het balkon kun je genieten van het mooie uitzicht en in de haven zijn diverse leuke restaurantjes om lekker te gaan uiteten. Je kunt ook gewoon lekker rustig over de boulevard wandelen en op de Pier van Scheveningen lekker uitwaaien.

Met de tram of fiets bereik je vanuit Appartement Scheveningen 22 met gemak diverse attracties en bezienswaardigheden. Wat dacht je van Sealife op de boulevard (4 km), de miniatuurstad Madurodam (4,4 km), het wetenschappelijke museum Museon ( 2,4 km), het Vredespaleis (3 km) of het hart van de politieke hoofdstad Den Haag: het Binnenhof (3 km).

Na deze uitstapjes is het heerlijk slenteren door de kleine straatjes met diverse winkels, restaurantjes en terrasjes. Dit is een ideale plek voor een veelzijdige vakantie.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zuid-Holland

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?