Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Dichtbij zee…

Appartement Schulenburg 33a – Oostkapelle is een nieuw vakantiehuis met een sfeervolle inrichting, dichtbij het strand en bos gelegen. Bij het huren van dit romantische appartement kun je gebruik maken van een strandcabine (Strandloper) inclusief 2 ligstoelen en een windscherm.

Appartement Schulenburg 33a – Oostkapelle ligt in de populaire badplaats Oostkapelle tussen Domburg en Vrouwenpolder. Je vindt hier een breed stuk landschap met duinen en bossen.

Een bezoek aan het imposante Kasteel Westhove is absoluut een aanrader. Ook het museum voor natuur en landschap, Terra Maris met een prachtige landschapstuin, is de moeite waard. Je vindt dit alles op slechts 750 meter van het strand.

Oostkapelle is een bijzondere vakantieplek met schone stranden, gezellige winkeltjes en heerlijke restaurants. Wanneer ga je?

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?