Accommodatie

Leuk voor de kids…

De grote raampartijen van de Ark Shelter geven veel licht en een ruimtelijk gevoel in dit knusse Tiny House. Dit romantische vakantiehuis heeft naast een gezellige woonruimte ook nog een unieke lounge(speel)hoek waar je van de loungebanken nog 2 slaapplekken kunt creëren.

Ondanks dat de Art Shelter ook wel een knus Tiny House genoemd wordt is de keuken voorzien van een afwasmachine, een keramische kookplaat, een combi-oven en een koelkast met vriesvak. Dus alle ingrediënten om heerlijk uitgebreid te koken met je gezelschap.

Dit unieke vakantiehuis is net iets luxer dan de andere accommodaties op Vakantiepark De Klepperstee. Het heeft een heerlijke doucheruimte met regendouche, een koel/verwarminstallatie in de woonkamer én beide slaapkamers en een bio-ethanolsfeerhaard (een haard die brandt op een plantaardige vloeistof en 100% milieuvriendelijk is).

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zuid-Holland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?