Accommodatie

Rust en luxe…

B&B Finca Viva La Vida ligt verscholen in een glooiend landschap waar de zoete geur van de fruit en olijfbomen je al tegemoet komt als je komt aan rijden.

Deze unieke B&B wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Paul en Monique die tijdens je verblijf helemaal voor je klaar staan en er alles voor doen om jou een onvergetelijk vakantie te laten beleven.

Tijdens je verblijf in B&B Finca Viva La Vida zal je vooral de rust, de ruimte en de adembenemende landschappen ervaren. Je hoeft hier helemaal niets maar wil je toch de omgeving verkennen of sportief bezig zijn dan is een bezoek aan Alora zeker de moeite waard of ga suppen in de meren van El Chorroen, slechts 10 minuten van de Finca verwijderd.

En een bezoek aan Malaga is natuurlijk altijd een aanrader. De geschiedenis en de bijzondere cultuur van Malaga maken de stad al jaren tot één van de populairste toeristische bestemmingen in het zuidelijke deel van Spanje.

♥ Ontdek, bewonder & geniet van het echte Spaanse leven ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Spanje

Provincie

Andalusië

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?