Accommodatie

Dit noem je tot rust komen…

Beach House Vlissingen is geschikt voor 4 of maximaal 5 personen. De unieke strandhuisjes hebben elk een bijzondere, open slaapzolder met een tweepersoonsbed. Zo geniet je zelfs vanuit je bed van het fantastische uitzicht op de zee en het strand.

De living en open keuken geven veel comfort. Zo is de keuken voorzien van onder meer een vaatwasser en kun je indien gewenst de bank in de woonkamer gebruiken als slaapbank.

Op de begane grond vind je een tweede slaapkamer met een stapelbed voor twee personen en een badkamer met een douche en toilet.

Vanuit Beach House Vlissingen loop je s ‘ochtends zo het strand op. Waarschijnlijk heb je dan heerlijk geslapen met het gekabbel van de zee op de achtergrond.

Via de boulevard loop je zo het centrum van Vlissingen in waar van alles te doen is. Er zijn tal van leuke winkeltjes, heerlijke restaurants of huur een fiets en trek erop uit.

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4, 5

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?