Accommodatie

Dit noem je tot rust komen…

Beach House Vlissingen is geschikt voor 4 of maximaal 5 personen. De unieke strandhuisjes hebben elk een bijzondere, open slaapzolder met een tweepersoonsbed. Zo geniet u zelfs vanuit uw bed van het fantastische uitzicht op de zee en het strand.

De living en open keuken geven veel comfort. Zo is de keuken voorzien van onder meer een vaatwasser en kunt u indien gewenst de bank in de woonkamer gebruiken als slaapbank.

Op de begane grond treft u een tweede slaapkamer met een stapelbed voor twee personen. En een badkamer voorzien van een douche en toilet.

Vanuit Beach House Vlissingen loopt u s’ochtends zo het strand op. Waarschijnlijk heeft u heerlijk geslapen met het gekabbel van de zee op de achtergrond.

Via de boulevard loopt u zo het centrum van Vlissingen in waar van alles te doen is. Er zijn tal van leuke winkeltjes, heerlijke restaurants of huur een fiets en trek erop uit.

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4, 5

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?