Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Heb jij groene vingers…?

Op een park van Center Parcs in Frankrijk vind je Boerderij Cottage Les Landes de Gascogne. Dit is absoluut een unieke accommodatie midden in de natuur waarbij groene vingers gewenst zijn. Want tijdens je verblijf krijg je de verantwoording over een moestuin. Hoe leuk is dat?

Bij aankomst in Boerderij Cottage Les Landes de Gascogne zijn je bedden opgemaakt en liggen er handdoeken voor je klaar. Vooral de kleurrijke en knusse inrichting van de cottage gaan je verrassen.

Je zult genieten van het heerlijke vrije gevoel in de natuur maar ook van de diverse activiteiten die er op het park georganiseerd worden.

Het park heeft heel veel leuke faciliteiten voor jong en oud én een prachtig Subtropisch Zwemparadijs. Samengevat: een super locatie met kinderen en voor diegene die van groen houden.

Op dit prachtige park vind je Boomhuis Les Landes de Gascogne, ook voor 6 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Lot-et-Garonne

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?