Accommodatie

Even boer en boerin…

Boerderij Paulina Hoeve is een stijlvol ingerichte boerderij nabij de stad Almaar in Oterleek in Noord-Holland. Naast de locatie op het platteland met uitzicht over de weilanden zit je ook op korte afstand van het strand gelegen. Een ideale vakantiebestemming zou ik zeggen.

Het centrum van Alkmaar vind je op 15 minuten afstand. Deze prachtige stad staat uiteraard bekend om zijn bekende kaasmarkt op vrijdag maar ook de prachtige oude gebouwen en grachten.  Een rondvaart door het centrum is dan ook echt de moeite waard.

Naast Alkmaar is Hoorn ook absoluut een aanrader om te bezoeken.  Zoals de “horinezen” zelf zeggen: “Je loopt in Hoorn niet door een historische stad, nee je ruikt en voelt bij ons de geschiedenis van de VOC, de WIC en de walvisvaarders”.

Maar tijdens je verblijf in Boerderij Paulina Hoeve gewoon lekker thuis blijven en voor de dieren zorgen is ook geen straf.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?