Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Avontuurlijk en comfortabel…

Op een park van Center Parcs in Frankrijk vind je Boomhuis Les Landes de Gascogne. Dit is absoluut een unieke accommodatie midden in de natuur, met een snufje avontuur en alle comfort die je je wenst. Want alles is er, van een heerlijke woonkamer tot complete keuken, van lekkere slaapkamers tot 2 fijne badkamers.

Bij aankomst in Boomhuis Les Landes de Gascogne zijn je bedden opgemaakt en liggen er handdoeken voor je klaar. Vooral op het hoge terras met panoramisch uitzicht kijk je je ogen uit.

Je zult genieten van het heerlijke vrije gevoel in de natuur maar ook van de diverse activiteiten die er op het park georganiseerd worden. Het nieuwe park heeft heel veel leuke faciliteiten voor jong en oud én een prachtig Subtropisch Zwemparadijs.

Samengevat: een super locatie met kinderen. Op dit park is ook de Boerderij Cottage Les Landes de Gascogne te reserveren voor 6 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Lot-et-Garonne

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?