Accommodatie

De toekomst…

Het Buitenhuis 4 – de Zanding ligt op EuroParcs de Zanding. Dit bosrijke vakantiepark biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe.

Dit unieke vakantiehuis ligt op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. In de directe omgeving vind je kilometers uitgestrekte natuurgebieden.

Een verblijf in het Buitenhuis 4 – de Zanding is een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes op de heide en in de bossen. Ook zijn er heel veel leuke uitstapjes te doen in de buurt.

Met het creëren van het Buitenhuis 4 – de Zanding is een eerste stap naar het recreëren van de toekomst gezet. Hier voel je de vrijheid van buiten, met het comfort van binnen. Op EuroParcs de Zanding vind je ook Tiny House 4 – de Zanding, een uniek en knus Tiny House.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Gelderland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?