Accommodatie

Voor groot & klein…

Dichtbij Chalet im Wald is een speeltuin voor de kleinste gasten en in de zomer mag een bezoek aan de hoogste waterval van Europa, de Krimmler Wasserfälle, zeker niet ontbreken.

Houd je van een actieve vakantie in Chalet im Wald dan ben je hier ook aan het juiste adres. Fietsen, mountainbiken, canoying, paragliden en wildwater tubing behoort hier tot de mogelijkheden. Wat dacht je van een tocht met een arrenslede en paarden door het winterwonderland van Wald in Pinzgau?

Houd je van meer actie? Denk dan naast het skiën en snowboarden eens aan activiteiten zoals skitochten, wandelingen met sneeuwschoenen of rodelen. Er is een gratis skibusverbinding.

Bijzonderheden: Er zijn meerdere type chalets, dit betekent dat de indeling en de gepubliceerde beelden per chalet kunnen verschillen.

Bekijk beschikbaarheid

Land

Oostenrijk

Provincie

Salzburgerland

Aantal Personen

5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?