Accommodatie

Luxe in een prachtige omgeving…

Chalet Wieserwald ligt in het midden van 3 ski gebieden: Het Zillertal Arena, Wildkogel Arena en het skigebied van Kitzbühel.

Het Zillertal Arena en het skigebied van Kitzbühel zijn ideale skigebieden als jij lange tochten wilt maken. Zijn er kinderen mee in je gezelschap dan is het skigebied Wildkogel Arena ideaal. En in het dichtbij gelegen Bramberg vind je de langste winter rodelbaan van Europa.

Ook in de zomer is Chalet Wieserwald een aanrader, want er is echt zo veel te doen in deze regio. Door de prachtige ligging aan het nationale park, Hohe Tauern, kun je hier geweldige wandelingen of mountainbiketochten maken.

En dan heb je ook nog het openbare Kristall zwembad voor de échte waterratten. Echt een geweldige locatie met een heerlijk vakantiehuis.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Oostenrijk

Provincie

Salzburgerland

Aantal Personen

5, 6-10, 11-15

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?