Accommodatie

In een unieke omgeving…

Château du Tirondet is gelegen op een oud en adellijk landgoed in het departement Creuse, in het midden van Frankrijk. De gîtes in de oude pachterswoningen zijn sfeervol verbouwd en in boutique stijl ingericht, waarbij authentieke elementen bewaard zijn gebleven.

De ruime huisjes zijn van alle gemakken voorzien en hebben heerlijke, opgemaakte bedden van natuurlijke materialen. Je komt hier helemaal tot rust, midden in de natuur, aan de rand van het bos, met een schitterende sterrenhemel. Schuif gezellig aan bij de Tables d’Hôtes of een kampvuurtje.

De eigenaren van Château du Tirondet, Guido en Priscilla zijn in januari 2021 naar Frankrijk verhuisd en hebben na een jaar van verbouwen in juni hun deuren geopend van dit prachtige domein. Aangezien zij in Nederland ook een B&B gerund hebben mét huiskamerrestaurant avonden ben ik ervan overtuigd dat je hier een plek gaat vinden waar je helemaal tot rust gaat komen en ondergedompeld wordt in luxe, comfort en puur & lekker eten gecombineerd met een dosis gezelligheid.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Creuse

Aantal Personen

1, 2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?