Accommodatie

Leven op een kasteel…

Château Saint Gervais biedt ruimte aan maximaal 19 personen en 2 baby’s en heeft op de tweede etage een recreatie ruimte met een tafeltennis- en tafelvoetbaltafel. In de tuin staat tuinmeubilair en een BBQ voor je klaar, zodat je ook buiten van de maaltijd kunt genieten.

Op het terrein vind je tevens een trampoline, tennisbaan (gedeeld met andere gasten), jeu de boules baan en speeltoestellen.

Château Saint Gervais ligt op 30 km afstand van het strand van Deauville en op ruim een uur van de invasiestranden van Caen.

Een aantal aanraders om te bezichtigen in de omgeving zijn: het ‘Circuit des haras’ (paardenstoeterijen), de Abdijenroute, diverse kastelen uit de Middeleeuwen (Gaillard en Harcourt) en uit de Renaissance (Beaumesnil, Champ de Bataille). En mocht je nog niet genoeg gezien hebben dan is de Normandische kust (met Deauville en Trouville) ook nog echt een aanrader om te bezichtigen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Normandië

Aantal Personen

11-15, 16 of meer

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?