Accommodatie

Midden in de natuur…

Vanaf de oprit van Dorpswoning Het Jagershuis sta je – te voet, met de fiets of met je hond – binnen twee tellen midden in het bos.

Je huisdier is van harte welkom in dit prachtige vakantiehuis en een deel van het aangrenzende bos is zelfs een honden-losloopgebied.

Op loopafstand van Dorpswoning Het Jagershuis vind je ook een manege en op korte afstand zijn er verschillende restaurants te vinden waaronder een pannenkoekenhuis.

Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het huis vind je een (overdekt) terras en zelfs de carport is voorzien van een complete buitenkeuken, super leuk toch?

De royale tuin is volledig omheind zodat kinderen en honden er vrijuit kunnen spelen. Alles is aanwezig om zowel ‘s zomers als ‘s winters optimaal te ontspannen en te genieten van rust, ruimte en elkaar.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Brabant

Aantal Personen

5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?