Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Exclusief ontspannen…

De Exclusieve Cottage Allgäu 8 heeft een prachtig privé-terras op de eerste verdieping met binnen een Finse sauna, een regendouche en nog meer luxe voorzieningen.

Vanuit Center Parcs Allgäu verkent u de fraaie Alpen op wandelschoenen óf op ski’s. Want de regio Allgäu zit vol verrassingen zoals het wereldberoemde sprookjeskasteel Neuschwanstein, op een uurtje rijden. Hier vindt u de ruimte en de rust midden in de natuur.

Bij aankomst in uw cottage zijn de bedden opgemaakt, liggen er handdoeken pakketten voor u klaar, krijgt u iedere ochtend verse broodjes aan uw cottage geleverd, is de WIFI gratis en hoeft u niet zelf schoon te maken bij vertrek.

En speciaal in deze tijden zijn er aangepaste activiteiten voor gegarandeerd familieplezier en extra services voor een onbezorgd verblijf. Er is overal aan gedacht om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken.

Naar website verhuurder

 

 

Land

Duitsland

Provincie

Baden-Württemberg

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?