Locatie

>

Accommodatie

Op loopafstand van Bergen…

Het Fin’s Vakantiehuis in Bergen heeft een heerlijke tuin met een prachtig uitzicht op het weidse landschap waar regelmatig paarden grazen.

De woonkamer is voorzien van een heerlijke gietvloer met vloerverwarming. Door de openslaande deuren stap je zo het terras op, de ruime privé tuin in. Hier kun je de hele dag genieten van de ligbedjes en het tuinmeubilair.

In de keuken van het Fin’s Vakantiehuis in Bergen vind je alles wat je nodig hebt om een maaltijd te bereiden. Koffie, thee, olijfolie, azijn, peper, zout en keukenlinnen behoren tot de standaard aanwezige producten. De badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche.

Op de etage bevinden zich de slaapkamers met opgemaakte bedden. Het vakantiehuis is kindvriendelijk (inclusief traphekjes, kinderbedje en kinderstoel) en is geschikt voor ieder seizoen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

1, 2, 3

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?