Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Met uitzicht op de bergen…

Het Junior Appartement Plus – Ehrwald is onderdeel van het PURE Resort Ehrwald wat gelegen is in het centrum van Ehrwald aan de voet van de Zugspitze.

In dit luxe resort vind je verschillende moderne en luxueuze appartementen, chalets en penthouses, geschikt voor 2 tot 10 personen. Het Junior Appartement Plus – Ehrwald is compleet ingericht met een luxe keuken, badkamer en heerlijk balkon.

Maar mocht je je toch willen laten verrassen dan kun je terecht in het Florentin Alpen Brasserie & Bar waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren.

De skiliften van Ehrwald liggen op korte afstand van het Resort gelegen. Dit is zowel in de winter als in de zomer een fantastische bijkomstigheid. Binnen no-time sta je op grote hoogte om daar ultiem te genieten van een prachtige afvaart in de winter maar ook om heerlijke wandelingen in de zomer te maken.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Oostenrijk

Provincie

Tirol

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?