Accommodatie

Avontuur met de kinderen…

In de Kidslodge Beekse Bergen beleef je samen met je kinderen de mooiste vakantie van je leven in het Safari Resort van de Beekse Bergen.

Je overnacht in een kindvriendelijke 6-persoons Kidslodge en geniet van alle luxe, comfort, avontuur en spanning. Dit unieke vakantieplekje is gelegen in een speciaal, knus, omheind hofje met een speeltuin.

De Kidslodge Beekse Bergen is nu echt een bijzondere vakantiebestemming waar kinderen hun ogen uitkijken en niet uitgespeeld raken.

En je kunt er zelf ook weer helemaal kind zijn in deze ultieme safaribeleving. In de Lodge vind je onder andere een bolderkar, een olifantendouche en spelelementen rondom de Lodge en natuurlijk de wilde dieren op het Resort geven je kinderen een vakantie om nooit te vergeten.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Brabant

Aantal Personen

3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?