Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Thuis in Frankrijk….

La Bastide ligt op een glooiend terrein met schitterend uitzicht over de weilanden en in de verte het authentieke Franse dorp Coussac-Bonneval. Je kunt hier heerlijk met je gezin vakantie vieren, je hebt privacy op je eigen privé terras met ligbedden en een heerlijk terrein met verschillende sfeervolle plekken om met je gezin of met anderen te vertoeven.

Over de kinderen hoef je je niet druk te maken, die vermaken zich in de speelstraat met twee trampolines, schommel, speelhuisje en waterspeelbaan.

La Bastide heeft een schitterend groot verwarmde zwembad van 15 x 6 meter met heerlijke ligbedden en een hoger gelegen loungeterras. Ook binnen het veiligheidshek ligt het kleinere verwarmde kinderbad van 3 x 3 met heerlijke relax stoelen en ligbedden en een zonnedoek.

Alle huizen hebben de mogelijkheid om in de zon of schaduw te zitten, privé of met uitzicht op de bedrijvigheid op het sfeervolle vakantiedomein.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Haute-Vienne

Aantal Personen

1, 2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?