Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Thuis in Frankrijk….

La Bastide ligt op een glooiend terrein met schitterend uitzicht over de weilanden en in de verte het authentieke Franse dorp Coussac-Bonneval. Je kunt hier heerlijk met je gezin vakantie vieren, je hebt privacy op je eigen privé terras met ligbedden en een heerlijk terrein met verschillende sfeervolle plekken om met je gezin of met anderen te vertoeven.

Over de kinderen hoef je je niet druk te maken, die vermaken zich in de speelstraat met twee trampolines, schommel, speelhuisje en waterspeelbaan.

La Bastide heeft een schitterend groot verwarmde zwembad van 15 x 6 meter met heerlijke ligbedden en een hoger gelegen loungeterras. Ook binnen het veiligheidshek ligt het kleinere verwarmde kinderbad van 3 x 3 met heerlijke relax stoelen en ligbedden en een zonnedoek.

Alle huizen hebben de mogelijkheid om in de zon of schaduw te zitten, privé of met uitzicht op de bedrijvigheid op het sfeervolle vakantiedomein.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Haute-Vienne

Aantal Personen

1, 2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?