Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Slapen in een oude koeienstal…

Landelijk Vakantiehuis in Valkenburg was eens een koeienstal maar nu is het een heerlijke accommodatie om te overnachten in Valkenburg.

Op de begane grond van het vakantiehuis vind je de grote boeren leefkeuken met lange tafel, waar je tot in de late uurtjes lekker lang tafelen of uitgebreid dineren. Hier staat ook de sfeervolle grote houtkachel waaraan je lekker kunt opwarmen.

Twee grote, openslaande tuindeuren brengen je naar het eigen terras, heerlijk voor een ontbijtje in de eerste zonnestralen of voor een mooi boek in de late middagzon…

Op de grote entresol van Landelijk Vakantiehuis in Valkenburg vind je de zithoek met zit- en slaapbanken die eventueel als slaapkamer kan dienen voor twee personen, een separaat toilet en verder een slaapkamer met een Swiss Sense boxspring.

Op de bovenverdieping vind je de grootste slaapkamer met een Swiss Sense boxspring en een stapelbed. De sfeervolle loft is voorzien van een badkamer op de eerste verdieping met stortdouche en toilet.

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Limburg

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?