Accommodatie

Licht, lucht, ruimte en privacy…

De Landelijke Schapenschuur in Boksum is een echte voormalige schapenschuur omgebouwd tot een sfeervolle, moderne woning met een entresol. De ruimte beschikt over veel ramen en openslaande deuren waardoor de ruimte veel (zon)licht toelaat.

Op de beneden verdieping is een ruime woonkamer annex keuken. Hier is ook een twee persoons slaapkamer en de badkamer met douche & toilet te vinden.

De bovenverdieping van de Landelijke Schapenschuur in Boksum is via een steile trap te bereiken (minder geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen en hele kleine kinderen). Hier is nog een slaapkamer met 2 royale 1-persoonsbedden.

Gasten hebben toegang tot de gehele woning. Het gastenverblijf beschikt over twee zonneterrassen waar u een prachtig uitzicht heeft over de weide landerijen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Friesland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?