Ga naar de vorige pagina

Accomodatie

Zoveel te zien…

De wondermooie stad Bordeaux met de langste winkelstraat van Europa, de duinen van Arcachon, de Mont de Marsan waar 3 rivieren samenkomen en de pijnbomen wouden van Les Landes en dan hebben we het nog niet over de vele dorpjes met festivals en de vele markten.

Landhuis Mas d’Ourbise Penan zal u verbazen, want de jarenlange renovatie heeft zijn resultaat opgeleverd. Er is gebruik gemaakt van authentieke materialen en de sfeer en het karakter van het huis zijn goed behouden.

Er is een royaal zwembad met terrassen er omheen maar het mooiste is een overdekt terras van wel 60m2, met BBQ, tuinmeubels en luie ligstoelen.

U zult zich hier geen moment vervelen in Landhuis Mas d’Ourbise Penan maar gaat u ook eens lekker wandelen of fietsen of geniet van de prachtige rustieke omgeving en laat het op u neerkomen. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten…

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Aquitaine

Aantal Personen

6-10, 11-15

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?