Accommodatie

Echt helemaal bijtanken…

Lodge Rose’s Heart heeft 3 prachtige appartementen en 2 romantische lofts. Deze 5 luxe accommodaties, in de tinten wit en grijs, zijn vooral rustgevend, hoogwaardig en sfeervol ingericht.

Na een dag vol avonturen kom je thuis in een sfeervol en luxueus appartement of loft waar je na kunt praten over de belevenissen van de dag. Neem een heerlijke douche en bedenk wat je ’s avonds wilt gaan doen.

Bereid een heerlijke maaltijd in de vol uitgeruste keuken of trek iets leuks aan en geniet van de gezellige bars en vele restaurants in Bad Kleinkirchheim.

Lodge Rose’s Heart is ook een prima plek om helemaal tot rust te komen tijdens een van de Love Life Retreats. Tijdens een retreat kom je weer helemaal tot jezelf, doe je nieuwe energie op, kan je nieuwe inzichten verkrijgen en jouw unieke kracht (her)ontdekken. Hoe mooi is dat?

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Oostenrijk

Provincie

Karinthië

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?