Accommodatie

Duurzaam op vakantie…

De Modus 4 – Bad Hoophuizen is een luxe vakantiehuis, voorzien van de nieuwste snufjes die allen in teken staan van duurzaamheid.

Dit thema wordt extra benadrukt door het nauwe contact met de natuur middels de vele grote raampartijen.

Lichtinval en een trendy design vormen hierin een belangrijk aspect. Deze moderne en uiterst comfortabele woning wil je eigenlijk nooit meer verlaten.

In de Modus 4 – Bad Hoophuizen maak je kennis met het nieuwe recreëren. En dat allemaal op EuroParcs direct aan het Veluwemeer centraal gelegen op de Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet.

Vanaf EuroParcs Bad Hoophuizen loop je zo het strand op, ga je wandelen, zwemmen, surfen of een bootje varen. Of je kunt ook helemaal niks doen, alles is mogelijk. Hoe lekker is dat?

Op dit knusse vakantiepark vind je ook De Modus Wellness 2 – Bad Hoophuizen, een luxe vakantiehuis met sauna voor 2 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Gelderland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?