Accommodatie

Super kindvriendelijk…

Natuurhuisje Hoeve Waterschap is een super romantisch en stijlvol ingericht vakantiehuisje in Friesland. Het staat op een landelijk terrein vlak naast een nostalgische boerderij.

Dit heerlijke plekje is bijzonder leuk met kinderen want naast een speeltuin lopen er ook kippen en geiten rond en staan er koeien en paarden in de wei.

Op ongeveer 3 km afstand van Natuurhuisje Hoeve Waterschap ligt het Tjeukemeer waar je met een gehuurde elektrische sloep naar toe kunt varen.

Echtenerbrug (of Ychtenbrêge zoals het in Friesland uitgesproken wordt) vormt samen met Delfstrahuizen (oftewel Dolsterhûzen) een tweelingdorp. Je vindt hier in beide dorpen super gezellige terrasjes aan het water waar je heerlijk kunt genieten van de voorbij varende boten.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Friesland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?