Accommodatie

Alleen maar genieten…

Natuurhuisje Hutje op de Veluwe in Epe heeft een heerlijke ruime overdekte veranda waar je het hele jaar door kunt genieten van de prachtige natuur in alle jaargetijden.

Binnen in de romantische chalet kun je je heerlijk ontspannen door neer te ploffen op de op de bank of een spelletje te spelen met z’n allen aan de gezellige ronde eettafel.

Dit gezellige vakantiehuis heeft alle ingrediënten om van elkaar te genieten én van de rust. Voor een dagje uit is het lastig om te kiezen wat je gaat doen met al dat moois in de buurt.

Natuurhuisje Hutje op de Veluwe ligt op een prachtige locatie aan de rand van de natuurgebieden landgoed Tongeren, Landgoed Welna en het Wisselse Veen. Iedere ochtend is het heerlijk wakker worden met overal uitzicht op het bos.

In de omgeving van Epe is er veel wild te spotten. De boswachter neemt je graag mee op wildsafari of ga zelf op onderzoek uit.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Gelderland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?