Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Midden in de natuur…

Natuurhuisje Meersel-Dreef in het noordelijkste puntje van België, waar je uitkijkt over de prachtige natuur waar je vaak wild kunt spotten.

Het is toch fantastisch om wakker te worden en een hert te zien grazen of een haas voorbij te zien schieten? Of in slaap te vallen terwijl een bosuil je welterusten wenst.

Vanuit Natuurhuisje Meersel-Dreef kun je echt alle kanten op. Je kunt gaan fietsen langs de “Mark”, wandelen in het Mariapark of genieten van de heide en de bossen nabij de Strijbeekse Heide en Chaam.

Voel je de behoefte om na de rust toch ook de hectiek op te zoeken, bezoek dan de gezellige steden Breda óf Hoogstraten. Ook het geboortedorp van Vincent van Gogh, Zundert is maar 15 minuten rijden. Hier wordt in het Van GoghHuis een vaste presentatie getoond; ‘De wortels van een meester’, wat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Er is zoveel leuks te doen in de omgeving!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

België

Provincie

Antwerpen

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?