Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Prachtige omgeving…

Natuurhuisje Moncarapacho heeft naast een comfortabele keuken, een schuifpui met hor, een luxe badkamer met regendouche, vloerverwarming/koeling ook een eigen terras.

Dit romantische studio-appartement is onderdeel van een gerestaureerde boerderij en ligt op een kleine heuvel met vrij uitzicht over een mooie vallei met sinaasappel-, carobe-, vijg-, olijf- en amandelbomen.

Vanuit Natuurhuisje Moncarapacho kun je genieten van rust, natuur, ruimte en vrijheid want de ruime tuin is voorzien van verschillende terrasjes waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht met een goed glas Portugese wijn.

Ben je liever wat actiever en ga je er graag op uit? Dan vind je op minder dan 15 minuten rijden één van de prachtige stranden van de Oost-Algarve of zit je aan een drankje op een terras in Olhão.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Portugal

Provincie

Algarve

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?