Accommodatie

Prachtige omgeving…

Natuurhuisje Odeceixe is zeer rustig gelegen en heeft een heerlijk terras met de hele dag veel zon en een heerlijk uitzicht over de groene vallei. Dit romantische vakantiehuisje is perfect voor de rustzoeker die kan genieten van de rustige avonden met fantastisch uitzicht en wakker wil worden van de fluitende vogeltjes.

Naast dat Natuurhuisje Odeceixe compleet is ingericht heeft het ook een heerlijke houtkachel, zodat je het in het voor- en najaar niet koud hoeft te hebben.

Mocht je naast de rust ook wat van de omgeving willen zien dan bevind je je aan de rand van Parque Natural do Sudoeste Alentejo e Costa Vicentina én vlakbij de kust. Op slechts 5km afstand van je vakantiehuis vind je één van de mooiste stranden van Portugal, Praia de Odexeice. Hier is genoeg vertier en hoef je je niet te vervelen door bijvoorbeeld een surfles te nemen of misschien gewoon een drankje of een hapje te doen in een typisch Portugees restaurant.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Portugal

Provincie

Algarve

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?