Accommodatie

Authentiek en hip…

Bij de aankleding van Natuurhuisje Sneek – Loënga is gebruik gemaakt van robuuste materialen zoals hout, beton en glas en dit is gecombineerd met warme kleuren en accessoires.

Op de wat koudere dagen kun je heerlijk vertoeven met een boek op de luie bank en op de zonnige dagen kun je op het terras genieten van het echte buitenleven.

Natuurhuisje Sneek – Loënga heeft grote raampartijen in de living en keuken en deze bieden een prachtig uitzicht over de weilanden.

En wil je de omgeving verkennen? Je kunt te voet of eventueel met de fiets naar Sneek, Leeuwarden of naar het Sneekermeer.

Voor een paar heerlijke dagen in Friesland is er genoeg te beleven. Huur bijvoorbeeld een sloep of een zeilboot en maak prachtige tochten over de Friese wateren.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Friesland

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?