Accommodatie

Op en top romantisch…

Natuurhuisje Tiny Roof – Koudum is een super romantisch en stijlvol ingericht Tiny House in Friesland. Het staat op een landelijke mini camping in Friesland.

Vanuit het Tiny House en je eigen privéterras / tuin geniet je optimaal van het groene uitzicht. Wilde bloemen, weidevogels, hazen, koeien en als je geluk hebt een ree.

En wil je toch wat actiever zijn, dan zijn er voldoende wandel- en fietstochten in de nabije omgeving. Binnen 20 minuten lopen of 5 minuten met de auto ben je bij de Friese meren.

Een echte aanrader is om Sneek te bezoeken tijdens je verblijf in Natuurhuisje Tiny Roof – Koudum. Binnen een half uurtje sta je midden in het centrum van de stad waar je omgeven wordt door historie, leuke winkeltjes en sfeervolle terrasjes.

Voor de watersporter zijn er talloze verhuurbedrijven waar je open zeilbootjes, zeiljachten, sloepen, motorkruisers of SUP-boarden kunt huren. Friesland is zo mooi!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Friesland

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?