Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Zomer en winter…

Oasis Princess Bergfrieden – Luxe Appartement ligt in het centrum van het gezellige Seefeld in Tirol. In de Olympia region is Seefeld het grootste dorp waar je in de zomer en winter een grote keuze hebt uit heel veel activiteiten.

In de winter is Seefeld vooral een geliefde bestemming voor de langlaufers want het heeft maar liefst 245 km aan langlaufloipes. Het Seefeld-Leutasch skigebied heeft met name alleen maar blauwe pistes wat uitermate geschikt is voor gezinnen met jongere kinderen.

De zomer in Seefeld biedt je alleen maar prachtige vergezichten en groen gekleurde berglandschappen. Wat dacht je van een heerlijke wandeling, een uitdagende mountainbiketocht of gewoon een dagje golfen.

Dit maakt een verblijf in het Oasis Princess Bergfrieden – Luxe Appartement een fantastische vakantiebestemming voor jong & oud.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Oostenrijk

Provincie

Tirol

Aantal Personen

2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?