Accommodatie

Overnachten in een authentiek pakhuis…

Pakhuis Maassluis – B&B ligt in de prachtige stad Maassluis met zijn rijke maritieme historie. Je wordt wakker met fantastisch uitzicht op de haven, dit geeft je een ultiem maritiem gevoel.

Pakhuis Maassluis – B&B is daarnaast de ideale uitvalsbasis om ook de regio te verkennen. Denk aan shoppen of cultuur snuiven in Rotterdam, Den Haag of Delft. Relaxen op het strand van Hoek van Holland of fietsen en varen door het groene Midden-Delfland of het Westland

En als je graag een eindje wandelt dan sta je binnen een paar minuten aan de waterweg waar je kunt genieten van de machtige containerschepen en zeewaardige zeilboten die dagelijks langsvaren

Deze B&B is van alle moderne gemakken voorzien. Zelfs je fiets kan veilig binnen staan. En iedere ochtend wordt het uitgebreide ontbijt in je eigen appartement geserveerd.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zuid-Holland

Aantal Personen

2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?