Accommodatie

Aan de piste…

Panorama Chalet 10 ligt direct aan de piste van het skigebied van Kirchberg en Kitzbühel en het middenstation van de ‘Panorama’ gondel ligt naast de deur. Dus geen skibussen of wachtrijen. Meteen vanuit het appartement de ski’s onderbinden en aan het eind van de dag weer terug.

Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd en is zeer hoogwaardig, met oog voor detail en sfeer, ingericht, zodat je je er gelijk helemaal thuis voelt.

Vanuit de woonkamer in Panorama Chalet 10 heb je directe toegang tot het zonnige balkon met een uniek uitzicht op de omliggende bergen. Als het wat kouder wordt kun je genieten van het knapperend haardvuur.

Het restaurant in dit complex biedt de mogelijkheid om ook ontbijt, lunch of diner bij te boeken. Het nabijgelegen Mittersill staat bekend om zijn centrale ligging, er is dan ook voor iedereen iets te beleven. Ook National Park de Hohe Tauern is een bezoek waard, ieder jaargetijde is het hier prachtig.

Bekijk beschikbaarheid

Land

Oostenrijk

Provincie

Salzburgerland

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?