Accommodatie

Waarom naar het buitenland?….

Strandhuisje Park Hoogduin ligt in het culturele Zeeuws-Vlaanderen waar je nog veel cultuur en traditie vindt in de vele oude en karakteristieke dorpjes.

Naast een hoop Bourgondische gezelligheid kom je hier uiteraard voor het zee- en strandplezier. Er zijn zoveel leuke strandpaviljoens te vinden en wat dacht je van vliegeren op het strand, rennen over het duin of een verfrissende duik nemen in zee?

Dat is vakantie in Zeeuws-Vlaanderen waar in de maanden juli en augustus er in verschillende badplaatsen avondmarkten en braderieën gehouden worden.

Strandhuisje Park Hoogduin ligt ook niet ver van de Belgische grens. Super leuk om een uitstapje te maken naar verschillende, gezellige Belgische steden. Denk eens aan Brugge of Gent maar ook het mondaine Knokke moet je gezien hebben.

Waarom zou je naar het buitenland op vakantie gaan als Nederland alles heeft?

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Aantal Personen

2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?