Accommodatie

Romantisch leven…

Tiny House 2 – Hooge Veluwe ligt op EuroParcs de Hooge Veluwe. Dit bosrijke vakantiepark biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe.

De Tiny Houses op EuroParcs de Hooge Veluwe liggen tegenover de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe en op steenworp afstand van Arnhem. Het is natuurlijk super leuk om de natuur te combineren met een bezoek aan de stad.

Vanuit dit romantische vakantiehuisje kun je prachtige wandelingen en fietsroutes op de heide en in de bossen maken. Of wat dacht je van een bezoek aan het Openluchtmuseum of dierenpark Burgers’ Zoo? Zij liggen beiden binnen 10 minuten rijden van het Tiny House en zijn zeker de moeite waard.

Samen met andere Tiny Houses grenst het Tiny House 2 – Hooge Veluwe aan een openlucht binnenplaats met loungebanken en een heerlijke (gedeelde) hottub.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Gelderland

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?