Accommodatie

Minimalistisch leven…

Tiny House 4 – de Zanding ligt op EuroParcs de Zanding. Dit bosrijke vakantiepark biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe.

Dit unieke vakantiehuis ligt op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. In de directe omgeving vind je kilometers uitgestrekte natuurgebieden.

Een verblijf in Tiny House 4 – de Zanding is een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes op de heide en in de bossen. Ook zijn er heel veel leuke uitstapjes te doen in de buurt.

Samen met andere Tiny Houses grenst het Tiny House 4 aan een openlucht binnenplaats met loungebanken, hangmatten, een barbecue en een heerlijke (gedeelde) hottub waar je optimaal kunt genieten. En op dit prachtige park vind je ook Buitenhuis 4 – de Zanding, een hip en modern vakantiehuis.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Gelderland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?