Accommodatie

In de buurt van water…

Tiny House Onyx is met liefde ontworpen door de eigenaren Isabelle en Ivo. Zij zochten naast hun drukke leven in Amsterdam een plekje waar ze helemaal tot rust konden komen. En dat is ze gelukt.

Dit romantische vakantiehuis ligt op het kleinschalige vakantiepark De Vossenberg wat weer verscholen ligt in de Veluwse bossen. De perfecte plek om helemaal tot rust te komen maar ook om veel te beleven.

Vanaf Tiny House Onyx kun je eindeloos veel wandel- en fietstochten maken. De verschillende routes lopen grotendeels door de bossen van Nunspeet en worden afgewisseld met zandverstuivingen, heidevelden, heuvels en vennen. Kortom; een prachtige omgeving om te wandelen én te fietsen.

Tijdens een wandeling of een fietstocht, aan de rand van de Veluwe, kan je zomaar oog in oog komen te staan met wilde zwijnen en herten. En als je de poortjes volgt kun je ook verschillende culturele bezienswaardigheden tegen komen.

Voor ieder wat wils: de Veluwe verveelt nooit!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Foto’s: Morgane van Liere 

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Gelderland

Aantal Personen

2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?