Accommodatie

Echt midden in de natuur…

Tiny House Undra heeft een sfeervolle veranda waar je heerlijk met een kop koffie kunt genieten van de bosachtige tuin. Met name de sfeerverlichting maakt het tot een idyllisch plekje.

Het kleinschalige vakantiepark waarom dit sfeervolle vakantiehuis te vinden is, staat vooral bekend om de rust en de vriendelijkheid. Ook heeft het vakantiepark 2 verwarmde buiten zwembaden, diverse speeltuinen en een dierenweide.

Ga je graag de natuur in? Dan loop je via de dierenweide, in 5 minuten naar de rand van het bos. Nog 5 minuten verder kom je via het bos bij het mooie Uddelermeer of het prachtige Kroondomein. Hier kun je echt kilometers lopen over de heide of door het bos.

Ben je benieuwd naar de omgeving van Tiny House Undra? De leuke stadjes zoals Leuvenum, Garderen en Staverden zijn zeker de moeite waard om te bezichtigen. Maar ook de grotere plaatsen zoals Apeldoorn en Harderwijk liggen op ongeveer 15 minuten rijafstand en zijn ook de moeite waard om naar af te reizen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Gelderland

Aantal Personen

2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?