Accommodatie

Gezelligheid en genieten staan voorop…..

Het motto op Vakantiedomein Maziéras is “Samen genieten én andere leuke mensen ontmoeten”. Alles mag en niets moet….. jij hebt vakantie.

Samen met de andere gasten lekker lang tafelen, genieten van lekker eten met heerlijke wijn, een duik in het zwembad, fietsen, wandelen, loungen in de buitenhuiskamer of op je ligbed op je privé terras. Of gewoon helemaal niets.

Vakantiedomein Maziéras heeft een kindvriendelijke binnenplaats, een stoere speelschuur en een omheind (verwarmd) zwembad.

De stoere speelschuur is een ideale plek voor groot en klein. Er staan loopfietsjes, een kast vol spelletjes en speelgoed, er hangt een groot krijtbord en er staat een tafeltennis en tafelvoetbaltafel.

Grenzend aan de speelschuur is een groot grasveld met trampoline en een schommel. Voor de tieners is de speelschuur een fijne plek om te hangen met Wifi.

Hoe heerlijk is dat?

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Haute-Vienne

Aantal Personen

1, 2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?