Accommodatie

Met een boemeltreintje mee?…

Vakantiehuis Aquarius Haus ligt in een heerlijk en sneeuwzeker familieskigebied met ruim 40 km piste en moderne liften. Naast prachtige afdalingen heeft het ook een Funpark wat volgens de kenners tot de absolute wereldtop hoort.

Ook de langlaufers en de winterwandelaars zullen zich niet vervelen want er zijn ook voor hen voldoende mogelijkheden.

Vakantiehuis Aquarius Haus is zeker een aanrader voor de zomer. Dan mag je niet vergeten om het middeleeuwse stadje Murau te bezoeken met zijn diverse leuke winkeltjes en gezellige terrasjes.

En als laatste tip; de Murradweg is een beroemd fietspad wat langs de rivier de Mur loopt dwars door de regio. Het is hier prachtig om te wandelen of te fietsen.

Zowel in de zomer als in de winter is deze regio dus dé ideale plek. Aangezien dit gedeelte van Oostenrijk nog niet door het massatoerisme is ontdekt ervaar je hier nog de rust en ruimte.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Oostenrijk

Provincie

Steiermark

Aantal Personen

2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?