Accommodatie

Rustig tegen de duinen…

Vanuit Vakantiehuis Buitenhuis 4 op Park Scorleduyn wandel je direct een van de uitgestrektste duingebieden van Nederland in. Hier maak je tussen de hoge duintoppen de mooiste wandel-, fiets en mountainbiketochten.

Een bezoekje aan Buitencentrum Schoorlse Duinen en wandelen over het kabouter- en dierenvriendjespad is absoluut een aanrader met kinderen.

Vanuit het park ben je bovendien met 15 minuten fietsen op het brede strand van Hargen aan Zee, waar je zo de golven in duikt en in een van de strandpaviljoenen een hapje eet.

Vanuit Vakantiehuis Buitenhuis 4 kun je te voet naar het dorpscentrum van Schoorl wandelen, vol gezellige winkeltjes en restaurantjes.

En wil je toch een dagje naar de stad? Dan moet je echt Den Helder gaan bezoeken met haar vele terrassen, winkels en musea.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?