Accommodatie

Luxe, groot en landelijk gelegen…

Vakantiehuis Caprice ligt in het prachtige Meetjesland in Maldegem. Hier kun je je helemaal uitleven op de fiets met bossen, velden en in het noorden een uniek krekengebied waar je ook heerlijk kunt wandelen met een uitgebreid wandelnetwerk.

In dit gebied kom je helemaal tot rust. De prachtige steden Gent en Brugge liggen op ongeveer een half uur rijden en zijn vanwege hun authentieke gebouwen zeker een bezoekje waard. Maar ben je niet van de cultuur maar meer van een dagje shoppen dan hoef je je hier niet te vervelen.

Ook een dagje strand is vanuit Vakantiehuis Caprice prima te doen, in een half uurtje sta je op de mondaine boulevard van Knokke Heist. Ook dit is een geweldige plek om onontdekt Vlaanderen te leren kennen.

En vervolgens je dag afsluiten op je heerlijke terras en uiteraard een echt Belgisch Speciaal biertje drinken….dat is pas genieten zoals de Belgen dat doen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

België

Provincie

Oost-Vlaanderen

Aantal Personen

5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?