Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Authentiek ten top…

In Vakantiehuis Casa Bevagna kunt u bij de barbecue aan het overdekte terras heerlijk genieten van een smaakvolle culinaire avond.  Geniet binnen van alle luxe, zoals een regendouche, massagedouche en een overdekt balkon. Het vakantieleven zal heerlijk zijn!

Maar beperkt u zich niet tot Vakantiehuis Casa Bevagna. Bezoek bijvoorbeeld Bevagna. U kunt te voet de boodschappen doen, een ijsje halen of een hapje gaan eten. Bevagna heeft een mooie stadsmuur en 6 stadspoorten. Hierdoor ademt de stad nog steeds de sfeer van de middeleeuwen. Ieder jaar gaan de inwoners van Bevagna eind juni weer even terug naar dit tijdperk tijdens het festival “Il Mercato delle Gaite”.

Dergelijke spektakels geschieden ook in steden rondom Bevagna. In Foligno (10 km) bijvoorbeeld vindt half juni en half september de “Giostra della Quintana” plaats. Of bezoek de religieuze stad Assisi (25 km). Al van ver kunt u de stad, gelegen op een heuvel, bewonderen.

Bekijk beschikbaarheid

Land

Italië

Provincie

Umbrië

Aantal Personen

4, 5

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?