Accommodatie

Alles gelijkvloers…

Vakantiehuis Casa Familia is gelijkvloers en vanuit de woonkamer loopt u zo het terras op waar u aan de gezellige tuintafels kunt genieten van het mooie weer.

Grenzend aan Vakantiehuis Casa Familia bevindt zich een grote tuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Ook zijn er in de tuin verschillende ligbedden waarop u heerlijk tot rust kunt komen.

In de nabije omgeving van het vakantiehuis vindt u Sint Annaland, gelegen op het eiland Tholen. Het eiland Tholen is met zijn pittoreske plaatsjes en zijn prachtige landschap een zeer bijzonder eiland. Al fietsend of wandelend ontdek je de mooiste plekjes van Tholen en ervaart u de verstilde natuur.

Een echte aanrader is ook de historische plaats Zierikzee met haar mosselschepen en zeiljachten. Wanneer u langs de Oosterschelde wandelt kunt u zeker op zoek naar bijzondere vogels.

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Aantal Personen

6-10, 11-15

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?