Accommodatie

Alles gelijkvloers…

Vakantiehuis Casa Familia is gelijkvloers en vanuit de woonkamer loop je zo het terras op waar je aan de gezellige tuintafels kunt genieten van het mooie weer.

Grenzend aan Vakantiehuis Casa Familia bevindt zich een grote tuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Ook zijn er in de tuin verschillende ligbedden waarop je heerlijk tot rust kunt komen.

In de nabije omgeving van het vakantiehuis vind je Sint Annaland, gelegen op het eiland Tholen. Het eiland Tholen is met zijn pittoreske plaatsjes en zijn prachtige landschap een zeer bijzonder eiland. Al fietsend of wandelend ontdek je de mooiste plekjes van Tholen en ervaar je de verstilde natuur.

Een echte aanrader is ook de historische plaats Zierikzee met haar mosselschepen en zeiljachten. Wanneer je langs de Oosterschelde wandelt kun je zeker op zoek naar bijzondere vogels.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Aantal Personen

6-10, 11-15

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?