Accommodatie

Super leuk met kinderen…

Vakantiehuis de Bosbries is een ’70’er jaren bungalow die grondig gemoderniseerd is. Door de vele ramen heb je zicht op de oude naaldbomen in de tuin en de schuifpui biedt toegang tot het fijne terras, met luxe tuinmeubilair.

Het resultaat is een heerlijk vakantie ’thuis’, een huis waar in de omgeving volop te doen is, maar waar je ook gewoon ‘thuis’ wilt zijn. Genieten van de rust, privacy én van de vogels in de bostuin. En vanuit de tuin loop je zo het bos is.

Vakantiehuis de Bosbries is met passie ingericht; sfeervol, zeer compleet en gericht op gasten die comfort en een modern interieur weten te waarderen.

Voor een boodschapje, de warme bakker of lekker uit eten hoef je niet ver weg, het dorpje Schoonoord ligt op nog geen 2 km afstand. Er is hier zoveel te doen; wandelen, fietsen, zwemmen, klimmen, naar leuke dorpjes …en ga zo maar door!

En blijf je toch een dagje thuis in dit heerlijke vakantiehuis dan kun je je helemaal uitleven met de vele spelletjes, Netflix, Videoland of Amazon Prime.

De eigenaren van Cocoonhuisjes verhuren ook nog Vakantiehuis Ziltvloed in Zeeland, Vakantiehuis Buitenlust in Limburg en Vakantiehuis Randmaere in Flevoland.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Drenthe

Aantal Personen

3, 4, 5

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?