Accommodatie

Zo mooi dit uitzicht….

Vakantiehuis De Kustwachttoren is gesitueerd op de derde, vierde en vijfde verdieping van een voormalige kustwachttoren. Het is gerenoveerd met behoud van het originele karakter waardoor je overal een bijzonder uitzicht hebt. De vijfde verdieping is de plek waar je, eenmaal aangekomen, nooit meer weg wilt.

Vanaf de zitbank op deze etage kun je met een verrekijker iedere dag naar zeehonden speuren. Kijk je iets meer naar rechts, dan ligt daar het eiland Texel in al zijn glorie. Via de openslaande tuindeuren kom je op de brede balustrade die rondom de toren is gebouwd.

Hoewel je in Vakantiehuis De Kustwachttoren prima kan koken, is het heel verleidelijk om buiten de deur te gaan eten. In de nabije omgeving vind je diverse restaurants. Na een strandwandeling is het dan ook heerlijk vertoeven in een van de strandpaviljoens.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?