Accommodatie

Zo mooi dit uitzicht….

Vakantiehuis De Kustwachttoren is gesitueerd op de derde, vierde en vijfde verdieping van een voormalige kustwachttoren. Het is gerenoveerd met behoud van het originele karakter waardoor u overal een bijzonder uitzicht heeft. De vijfde verdieping is de plek waar u, eenmaal aangekomen, nooit meer weg wilt.

Vanaf de zitbank op deze etage kunt u met een verrekijker iedere dag naar zeehonden speuren. Kijkt u iets meer naar rechts, dan ligt daar het eiland Texel in al zijn glorie. Via de openslaande tuindeuren komt u op de brede balustrade die rondom de toren is gebouwd.

Hoewel u in Vakantiehuis De Kustwachttoren prima kan koken, is het heel verleidelijk om buiten de deur te gaan eten. In de nabije omgeving vindt u diverse restaurants. Na een strandwandeling is het dan ook heerlijk vertoeven in een van de strandpaviljoens.

Bekijk beschikbaarheid

 

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?