Accommodatie

Zo mooi dit uitzicht….

Vakantiehuis De Kustwachttoren is gesitueerd op de derde, vierde en vijfde verdieping van een voormalige kustwachttoren. Het is gerenoveerd met behoud van het originele karakter waardoor je overal een bijzonder uitzicht hebt. De vijfde verdieping is de plek waar je, eenmaal aangekomen, nooit meer weg wilt.

Vanaf de zitbank op deze etage kun je met een verrekijker iedere dag naar zeehonden speuren. Kijk je iets meer naar rechts, dan ligt daar het eiland Texel in al zijn glorie. Via de openslaande tuindeuren kom je op de brede balustrade die rondom de toren is gebouwd.

Hoewel je in Vakantiehuis De Kustwachttoren prima kan koken, is het heel verleidelijk om buiten de deur te gaan eten. In de nabije omgeving vind je diverse restaurants. Na een strandwandeling is het dan ook heerlijk vertoeven in een van de strandpaviljoens.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?