Accommodatie

Rust, rust, rust…

Vakantiehuis De Schone Leij is comfortabel ingericht met behulp van natuurlijke materialen. Woonkamer, eethoek en open keuken zijn bijvoorbeeld gemaakt van sloophout en leisteen. De knusse open haard maakt het zeer aangenaam warm in de woning, waardoor je met veel plezier in deze ruimte vertoeft.

Via openslaande deuren kom je op het terras met uitzicht op het polderlandschap dat zich ver uitstrekt tot het overgaat in duingebied. Vanuit Vakantiehuis De Schone Leij loop je direct de bossen in waar diverse wandelroutes zijn uitgestippeld. Zodra je de auto instapt bent je binnen 10 minuten in Bergen aan Zee en kun je heerlijk uitwaaien op het strand.

Als je 10 minuten de andere kant op gaat ben je in het centrum van Bergen waar je boodschappen kunt doen of een verfrissend drankje kunt nuttigen op een van de vele terrasjes. Alkmaar is op nog geen 10 km afstand en heeft een historische binnenstad die een bezoek meer dan de moeite waard is.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?