Accommodatie

Sneeuwzeker…

Vakantiehuis Doppellodge ligt in een sneeuwzeker familieskigebied met ruim 40 km aan pistes en moderne liften. Er is zelfs een Funpark wat behoort tot de absolute wereldtop.

Ga je liever langlaufen of een dag rodelen? Het is beiden mogelijk in deze prachtige omgeving. Met andere woorden: je hoeft je in de winter hier geen moment te vervelen.

De zomer is absoluut ook een periode waar je heerlijk in dit vakantiehuis kunt verblijven. Zie jij jezelf al zitten op het prachtige terras met uitzicht op de bergen? En wil je er toch op uit dan is een bezoek aan het mooie middeleeuwse stadje Murau echt een aanrader. Naast de vele leuke winkeltjes heeft het ook gezellige terrasjes voor een borrel, lunch of diner.

Voor de echte fietsliefhebbers is het beroemde fietspad, de Murradweg, een absolute must. Dit prachtige fietspad leidt langs de rivier de Mur en gaat dwars door de regio.

En last but not least; op korte afstand van Vakantiehuis Doppellodge ligt een fantastische golfbaan en een buitenzwembad met grote ligweide.
Wat wil je nog meer?

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Oostenrijk

Provincie

Steiermark

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?